DISTRIBUIȚI

La începutul săptămânii viitoare vor veni primii copii în Tabăra de la Năvodari. Conform declaraţiei oferite postului nostru de radio de directorul Sind România, Adrian Boaje, spaţiile de primire au fost igienizate, securizate, terenurile au fost toaletate iar copiii îşi vor petrece în siguranţă vacanţa la malul mării. 

„Am început amenajarea locațiilor pentru primirea copiilor. Am luat legătura și cu profesorii organizatori ai taberelor de copii, urmează ca, începând cu data de 8 iulie, să intre prima serie de copii. În momentul de față facem ultimele retușuri – igienizarea spațiilor, respetiv zugrăvit, vopsit, toaletat spații verzi, plus alte lucrări de reparații curente necesare primii în bune condiții a copiilor în tabăra de la Năvodari“, a declarat Adrian Boaje.

În jur de 500-600 de copii/serie vor veni în Tabăra Sind România de la Năvodari, număr mult mai mic faţă de capacitatea acesteia de cazare. Reprezentanţii Sind România susţin că au în proiect mărirea numărului spaţiilor de cazare:

„Noi intenționăm să realizăm un proiect arhitectural unic în ceea ce privește tabăra de copii Năvodari, urmând să-l etapizăm în ceea ce privește investițiile pe care trebuie să le facem, astfel încât acest obiectiv să ajungă la o capacitate de 5000 – 6000 de locuri de cazare, în afara celora pe structuri de campare, respectiv camping și ce mai există la nivelul sucursalei noastre“, a mai spus directorul Sind România.

Redactor – Dana Malciu / Foto – unsplash.com