DISTRIBUIȚI

Cântăreţul de rock alternativ Morrissey a anunţat că va cânta pentru o săptămână pe Broadway în luna mai, urmând exemplul lui Bruce Springsteen care a concertat cu succes pe prestigioasa scenă new-yorkeză, informează AFP.

Fostul solist de la The Smiths se va afla în 2 şi 11 mai la Lunt-Fontanne Theater pentru o retrospectivă a carierei sale, ce va include următorul său album de hituri, a precizat el într-un comunicat.

Acest nou album, „California Son”, va fi lansat pe 24 mai şi va conţine hituri din anii ’60 şi ’70.

Morrissey, pe numele real Steven Patrick Morrissey, a amânat mai multe concerte europene în vara anului trecut, în urma unei polemici cu privire la unele afirmaţii făcute într-un interviu publicat pe site-ul său, calificate de unii drept „islamofobe”.

De altfel, artistul de 59 de ani, cunoscut şi ca un pasionat activist pentru drepturile animalelor, şi-a arătat sprijinul faţă de figuri de extremă dreapta din Marea Britanie.

Concertele lui Bruce Springsteen pe Broadway s-au bucurat de un imens succes timp de peste un an, biletele fiind revândute cu sume ce depăşeau 1.000 de dolari.

Recitalurile acestuia s-au terminat la mijlocul lunii decembrie şi pot fi vizionate în prezent pe Netflix.

sursa – AGERPRES