DISTRIBUIȚI

La o lună de la deschiderea stagiunii 2018 – 2019 în Sala Atelier Teatrul Mic din București invită publicul într-o nouă sală de spectacole, Sala Studio, situată în Centrul Vechi.

În ultimele două weekend-uri ale lunii octombrie, acolo vor avea loc avanpremierele spectacolelor „Romeo și Julieta” de William Shakespeare, regia Liliana Pana (20 și 28 octombrie) și „Scrisori de pe front” (docu-teatru), regia Vlad Massaci (21 octombrie). Alături de cele două producții ale Teatrului Mic, va fi programat și spectacolul de succes „Aglaja“, după Aglaja Veteranyi, regia și coregrafia Stefan Lupu (27 octombrie), care va intra în repertoriul Teatrului Mic, după cum anunță instituția de cultură. 

Sala de spectacole este amenajată într-o clădire din secolul al XIX-lea, recent renovată, cu o istorie impresionantă de peste 150 de ani, situată pe Strada Gabroveni, numărul 57.
La etaj va funcționa o sală de expoziții, acolo unde, începând cu luna noiembrie, va avea loc vernisajul expoziției documentare „Gabroveni 57 – Istoria unei Case”, curatoriate de Irina Tapalaga. Expoziția va include un colaj de fotografii și obiecte reprezentative aparținând familiei Juvara, proprietară a clădirii.

Biletele se găsesc online pe site-ul Teatrului Mic: www.teatrulmic.ro, pe platforma Bilet.ro și la Casele de bilete, deschise de miercuri până duminică, în intervalul orar 11:00 – 19:00.
În cazul în care sunt programate spectacole în zilele de marți, casele de bilete funcționează după programul normal, informează Teatrul Mic.

Foto: www.facebook.com/Teatrul Mic