DISTRIBUIȚI

Cea mai frumoasă vacă din Germania, pe nume Lady Gaga, a născut recent cel de-al optulea viţel, relatează DPA.

Câştigătoarea concursului de frumuseţe pentru bovine a adus pe lume un pui de sex masculin la jumătatea lunii septembrie, a declarat luni proprietarul său pentru agenţia germană.

Deşi are 12 ani, Lady Gaga a trecut cu bine peste greutăţile sarcinii, a precizat Henrik Wille, şi ar putea lua din nou parte la concursurile de frumuseţe, începând de anul viitor.

”După cum arată acum, ar putea participa la un nou sezon competiţional”, a afirmat Wille, fermier în localitatea Essen din landul Saxonia Inferioară.

Vaca Lady Gaga, un exemplar bălţat din rasa Holstein, a dominat ani la rând podiumurile concursurilor de frumuseţe, cel mai recent titlu câştigat fiind obţinut în cadrul unei competiţii desfăşurate în luna februarie a acestui an.

În pofida faptului că a adus pe lume opt pui, cariera de model nu se va încheia prea curând pentru Lady Gaga, după cum a afirmat încântat Wille.

Totuşi, fermierul şi-a exprimat dezamăgirea că puiul născut recent de Lady Gaga nu este o femelă, pe care ar fi putut-o vinde cu 10.000 de euro (11.600 de dolari). Un viţel valorează doar 200 de euro, a explicat el.

Nu este, însă, totul pierdut deoarece viţelul poate deveni la maturitate un foarte căutat taur care ar putea contribui la obţinerea unor vaci de lapte de soi.