DISTRIBUIȚI

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că la această oră valorile de trafic sunt ridicate pe DN 1 Valea Prahovei, între Nistoreşti şi Comarnic, pe tronsonul kilometric103 şi 105, din cauza numărului mare de autoturisme care se deplasează către staţiunile montane. 

Se circulă de asemenea încondiţii de aglomeraţie şi pe AutostradaA2 Bucureşti-Constanţa, unde au avut loc în această dimineaţă mai multe tamponări, fără restricţii de circulaţie însă, autovehiculele fiind scoase de poliţia rutieră pe banda de urgenţă. În prezent cele mai ridicate valori de trafic sunt la kilometrului 67, în zona localităţii Lehliu Gară, judeţul Călăraşi, unde a avut loc un accident rutier între 4 autoturisme, ca urmare a nepăstrării distanţei de siguranţă. Nu au rezultat victime şi nu sunt blocate benzile de circulaţie, însă în urma evenimentului s-a format o coloană de autoturisme de aproximativ 3 kilometri, care se deplasează cu viteză redusă.

Conducătorilor auto li se recomandă să circule cu foarte mare atenţie, să adopte permanent o conduită preventivă în trafic şi să păstreze în mers o distanţă suficient de mare între autovehicule, pentru a putea frâna în condiţii de siguranţă.