DISTRIBUIȚI

Seria petrecerilor inedite continuă la Eforie Aqua Park. Miercuri, 15 august, sunteţi invitaţi la o super petrecere cu spumă.

Parcul acvatic din Eforie Nord a pregătit tunuri gigant ce vor umple toboganele cu spumă şi vor face deliciul celor prezenţi. La petrecerea “Spumă pe tobogane” vizitatorii parcului vor avea ocazia să participe şi la numeroase concursuri cu premii. Distracţia va fi completată de muzică bună, invitaţi surpriză, animatori şi magicieni.

Eforie Aqua Park promite ca până în ultima zi de vară să organizeze zilnic petreceri interactive pentru cei mici, să menţină un program plin de activităţi, jocuri şi cântec. De dans se ocupa zilnic Starlin Belen, instructorul de fitness venit direct din Republica Dominicană.

Eforie Aqua Park este centrul distracţiei din sudul litoralului. Printre dotările parcului se numără nouă tobogane, un jacuzzi cu capacitate de peste 25 persoane, rodeo, loc de joacă fără apă, sute de şezlonguri şi baldachine. Turiștii și constănțenii care doresc să petreacă o zi de neuitat la parcul acvatic sunt așteptați în Eforie Nord, Aleea Belona nr. 16, între Plaja Belona, Hotelul Europa și Lacul Belona.