DISTRIBUIȚI

Cântăreaţa americană Beyonce, în vârstă de 36 de ani, o vedetă a muzicii pop-R&B, doreşte ca frumuseţea naturală a siluetelor feminine cu forme generoase să fie mai bine recunoscută şi a dezvăluit că îşi „ascultă” mai bine propriul corp după naşterea prin cezariană a gemenilor ei în 2017, informează AFP.

Cântăreaţa a pozat pe coperta numărului pe luna septembrie al revistei Vogue, fără machiaj, fără extensii capilare şi fără perucă. „Cred că este important pentru femei şi pentru bărbaţi să vadă şi să aprecieze frumuseţea trupurilor naturale”, a declarat artista într-un text care însoţeşte pictorialul ce îi este dedicat şi care a fost publicat în prestigioasa revistă de modă americană.

Beyonce, soţia rapperului Jay-Z, îşi aminteşte că a dorit să slăbească foarte repede după naşterea primului copil al cuplului, Blue-Ivy, în ianuarie 2012. Vorbind pentru prima dată în mod public despre naşterea în iunie 2017 a gemenilor ei, Rumi şi Sir, Beyonce a dezvăluit în acelaşi text că sănătatea ei a fost periclitată de operaţia prin cezariană suferită cu acea ocazie şi că a fost nevoită să rămână în pat, după naştere, timp de o lună.

După naşterea gemenilor, cântăreaţa avea o greutate de 99 de kilograme şi spune că a avut „nevoie de mult timp” pentru a-şi reveni după acea operaţie. „În timpul convalescenţei, am învăţat să mă iubesc pe mine însămi şi să am grijă de mine, să îmi accept formele rotunde. Am acceptat ceea ce corpul meu voia să fie”, a spus vedeta americană.

Beyonce a reuşit o revenire triumfală în muzică, pe scena festivalului Coachella din California în luna aprilie, unde a susţinut un concert de două ore, marcat de o coregrafie spectaculoasă, realizată cu ajutorul unei trupe alcătuite din 100 de dansatori.

Cântăreaţa s-a pregătit pentru această revenire devenind vegană şi renunţând la alcool, cafea şi sucuri din fructe.

„Am învăţat să fiu răbdătoare cu mine însămi şi să mă bucur de formele mele pline”, a dezvăluit artista.

Vorbind despre educaţia băieţilor, Beyonce doreşte să îl înveţe pe fiul ei, Sir, că „poate să fie puternic şi curajos rămânând în acelaşi timp sensibil şi amabil”.

„Vreau ca fiul meu să aibă un coeficient de inteligenţă emoţională ridicat, liber să poată să îşi exprime abilităţile sale de sensibilitate, dreptate şi onestitate. Este vorba despre tot ceea ce o femeie doreşte de la un bărbat şi, totuşi, nu îi învăţăm pe băieţii noştri aceste lucruri”, a mai spus vedeta americană.

Sursa – agerpres