DISTRIBUIȚI

Producătorul M. Night Shyamalan a prezentat publicului, în cadrul evenimentului Comic-Con din San Diego, trailerul următorului său horror cu supereroi, ”Glass”, potrivit Press Association.

Shyamalan, cunoscut pentru regia unor filme precum ”The Sixth Sense” şi ”Signs”, va lansa mult aşteptatul sequel la ”Unbreakable” (2000) şi ”Split” (2016) în ianuarie anul viitor.

Pelicula îi are în distribuţie pe Samuel L. Jackson, care a jucat în ”Unbreakable”, pe Bruce Willis, precum şi pe James McAvoy, prezent pe genericul filmului ”Split”.

În trailerul filmului, cele trei personaje primesc tratament psihiatric pentru că se cred supereroi.

Willis interpretează rolul unui gardian cu puteri speciale, McAvoy are personalităţi multiple, în timp ce Jackson îl joacă pe Mr. Glass, porecla lui Elijah Price, un pasionat de benzi desenate care ascunde un secret întunecat.

Shyamalan le-a spus celor prezenţi la Comic-Con să fie pregătiţi pentru ”interpretări de primă-clasă” din partea actorilor distribuiţi.

Cu puţin timp înainte, în timpul unei sesiuni de întrebări şi răspunsuri, Samuel L. Jackson a fost întrebat ce anume îi place la personajul pe care îl interpretează. Actorul le-a spus fanilor că îl apreciază cel mai mult pentru ”că nu vorbeşte mult”, adăugând că ”nu interpretează acelaşi personaj de fiecare dată”.

Sursa – agerpres