DISTRIBUIȚI

Dacă nu aveţi planuri pentru acest final de săptămână, permiteţi-ne să vă facem o recomandare. Eforie Aqua Park. Veţi găsi aici un loc plin de viaţă, cu numeroase atracţii pentru copii şi adulţi cu suflet de copil. Zâmbetele sunt specialitatea casei!

Încă de la prima oră a dimineţii, copiii sunt întâmpinaţi de personaje din desene animate şi sunt invitaţi să se bucure de atracţiile din “Regatul apelor”. Pe tot parcursul zilei, prichindeii sunt ademeniţi la joacă de animatorii parcului. Super eroi, magicieni, ursuleţi, chiar şi Alba ca Zăpada. Cu toţii şi-au unit forţele la Eforie Aqua Park pentru a le asigura celor mici o vacanţă de poveste! Cei mari nu sunt lăsaţi de-o parte. Pot participa la ore de aqua zumba şi sunt antrenaţi de dimineaţă până seara în numeroase concursuri cu premii.

„Cei aflaţi în vacanţă, fără dubiu, caută distracţie şi relaxare. Înţelegem foarte bine acest aspect şi venim în întâmpinarea turiştilor cu multă animaţie, concerte şi zone de relaxare. Putem spune că suntem un parc acvatic complet”, a declarat Norina Boldeanu, reprezentant al Eforie Aqua Park.

Printre dotările Eforie Aqua Park se număra nouă tobogane, un jacuzzi cu capacitate de peste 25 persoane, rodeo, loc de joacă fără apă, sute de şezlonguri şi baldachine. Turiștii și constănțenii care doresc să petreacă o zi de neuitat la parcul acvatic sunt așteptați în Eforie Nord, Aleea Belona nr. 16, între Plaja Belona, Hotelul Europa și Lacul Belona.