DISTRIBUIȚI

O informare meteo întră în vigoare sâmbătă seara în toată ţaraPotrivit meteorologilor, vor fi averse cu caracter torenţialdescărcări electrice şi intensificari de scurtă durată ale vântului.  

A fost COD ROŞU de furtună vineri spre sâmbătă noaptea în mai multe localităţi din judeţul Galaţi, iar patru case şi mai multe curţi au fost inundate. 

Vremea de plajă se strică duminică şi pe litoral, unde ploile vor ajunge în a doua parte a zilei.  

Pe parcursul zilei de sâmbătă, cerul va prezenta înnorări trecătoare, în timpul zilei, când, cu precădere în jumătatea de vest a Dobrogei vor fi ploi de scurtă durată, în general slabe cantitativ și descărcări electrice. Duminică în general vremea va fi instabilă. Vor fi intervale de timp cu înnorări, averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului. Pe litoral, probabilitatea de apariție a ploilor va fi mai mare după prânz”, a declarat meteorologul Maria Tomescu, de la Centrul Regional Dobrogea. 

Sfârşitul săptămânii aduce pe litoral temperaturi cuprinse între 26 şi 29 de grade Celsius si o temperatură a apei mării de 22 de grade, mai spune meteorologul Maria Tomescu.