DISTRIBUIȚI

O lume întreagă a fost cu ochii pe Marea Britanie, unde a avut loc, sâmbătă, nunta regală, între prinţul Harry şi actriţa americană Meghan Markle.

Cei doi și-au unit destinele la Windsor, ceremonia religioasă având loc la Capela St. George de pe domeniul Castelului Windsor, unde prinţul Harry a fost botezat.

La ora 14.00 (ora României), mireasa Meghan Markle a ajuns la capelă unde a fost așteptată de mire și cavalerul de onoare – fratele său prinţul William.

Cei doi prinți sunt îmbrăcați în uniforme militare de ceremonie.

Numeroase celebrităţi internaţionale au sosit la fericitul eveniment în care nepotul reginei Elisabeta a II-a se căsătoreşte cu Meghan Markle, în decorul istoric al celei mai vechi şi celei mai mari fortăreţe medievale locuite din lume.

Astfel, la nunta regală au venit celebrități precum: Oprah Winfrey, Victoria Beckham și soțul ei, David Beckham, James Blunt, Elton John, George și Amal Clooney.

Fluturând steaguri britanice şi scandând numele prinţului Harry şi al actriţei americane Meghan Markle, peste 100.000 de fani s-au adunat în oraşul Windsor, sâmbătă, pentru nunta fastuoasă despre care se spune că va schimba imaginea de 1.000 de ani a monarhiei secolului 21.

Măsurile de securitate sunt stricte şi vizitatorii trebuie să treacă printr-un punct de control aflat în jurul castelului.