DISTRIBUIȚI

Peste două săptămâni, în zona centrală a municipiului Tulcea, va fi amenajată o staţie de încărcare a autoturismelor prietenoase cu mediul.

Aceasta va fi pusă gratuit la dispoziţia proprietarilor de maşini electrice şi hibride.

De asemenea, în cadrul unui proiect din fonduri europene vor fi reabilitate patru străzi intens circulate din municipiu, a anunţat primarul Constantin Hogea.

Pentru că ne permite proiectul, am trecut și reabilitarea a patru străzi importante din municipiul Tulcea, de asemeni susținută prin această finanțare, în așa fel încât să accesăm și această oportunitate. Sunt străzile cu încărcătura de circulație cea mai mare. Este vorba de străzile Isaccei, Mahmudiei, Babadag și Eternității. În urma solicitărilor unor cetățeni din municipiul Tulcea care dețin autoturisme hibride sau electrice, peste 2 săptămâni, în zona centrală a municipiului Tulcea – mai precis, lângă Primărie – vom avea rezervat un loc de parcare și cu o priză electrică montată pe dispozitivele tehnice respective, în așa fel încât cetățenii municipiului Tulcea care au astfel de autoturisme să vină și să își încarce bateriile fără niciun fel de plată“, a precizat edilul Constantin Hogea.