DISTRIBUIȚI

Românca Jenyfer Paşca, în vârstă de 10 ani, a trecut de faza „duelurilor” din cadrul concursului de televiziune „La Voz Kids” („Vocea Spaniei Junior”) cu o interpretare a hitului „Heal The World”, aparţinând regelui pop Michael Jackson, reprezentaţie susţinută alături de două concurente de vârstă similară, conform unei informaţii publicate marţi de site-ul romaniaexpres.com.

Jenyfer Paşca, fetiţa talentată şi ambiţioasă din orăşelul andaluz Baza (Granada) care în urmă cu aproape o lună a fost selecţionată la cea de-a patra ediţie a concursului de talente „La Voz Kids”, a reuşit să treacă de faza „duelurilor” după o confruntare cu alte două concurente, una tot de zece ani şi alta de opt ani. Pe scenă, Jenyfer Paşca a reuşit să-şi controleze mai bine emoţiile, a demonstrat dezinvoltură şi a oferit o interpretare mai bună decât colegele sale din echipa cântăreţei Rosario Flores care au evoluat în cea de-a doua seară de „dueluri”.

În afară de interpretare, micuţa româncă este pasionată şi de dans, în special de salsa şi bachata.

Dintre cei 24 de concurenţi ai fiecărei echipe în etapa următoare vor ajunge doar opt. Aceştia vor interpreta fiecare melodia de la „audiţiile pe nevăzute”, iar cinci dintre ei vor merge mai departe în semifinale.

Jenyfer Paşca a impresionat încă de la primele audiţii. Conform site-ului oficial al concursului, la-voz.es, cântăreaţa Rosario Flores, membră a juriului, a apreciat foarte mult vocea româncei şi a reuşit să o convingă să intre în echipa ei.

„Vai ce bucuroasă am fost că mi-am întors scaunul. Cum poţi cânta astfel când ai doar 10 ani? Poţi să atingi notele cele mai înalte. Poţi cânta foarte sus”, a spus Rosario, în timp ce trecea numele lui Jenyfer în echipa ei.