DISTRIBUIȚI

Cântăreţul Elton John a fost nevoit să părăsească scena în timpul unui spectacol pe care l-a susţinut în Las Vegas din cauza comportamentului „nepoliticos” al unui fan, a anunţat artistul britanic, citat de AFP.

„Un fan şi-a pus mâinile pe clapele pianului meu în timp ce eu cântam şi a continuat să facă acest lucru deşi eu i-am cerut să se oprească”, a declarat starul pop, în vârstă de 70 de ani, într-un comunicat publicat pe contul lui de Twitter.

„Acel individ a fost lipsit de politeţe, m-a deranjat şi nu avea niciun fel de respect faţă de spectacolul nostru, aşadar i-am spus ceea ce simţeam înainte de a părăsi scena, până când el urma să fie obligat să plece de acolo”, a adăugat Elton John.

Starul britanic a revenit apoi pe scenă, însă nu a mai cerut fanilor să vină alături de el.

Incidentul s-a produs în timp ce artistul interpreta piesa „Saturday Night’s Alright”. Aşa cum obişnuieşte să o facă în timpul show-urilor sale, Elton John i-a îndemnat pe spectactori să vină pe scenă alături de el în timpul interpretării acestui cântec.

Cântăreţul britanic, ale cărui albume s-au vândut în peste 250 de milioane de copii pe plan mondial, a anunţat în această săptămână că se va retrage din activitate la finalul unui turneu de adio, ce va avea o durată de trei ani şi va include 300 de concerte. Acest turneu de adio va debuta pe 8 septembrie.

Sursa – agerpres