DISTRIBUIȚI

Grupul britanic Massive Attack va concerta, pe 21 iunie, la Arenele Romane din Bucureşti, iar biletele au fost puse în vânzare joi.

În deschiderea concertului de la Bucureşti va urca pe scenă trupa hip-hop scoţiană Young Fathers.

Biletele se găsesc în reţeaua Eventim. Potrivit organizatorilor, Phoenix Entertainment, a fost pus în vânzare pachetul „The Voodoo Ticket”, la preţul de 170 lei, care oferă acces prioritar, o băutură şi un cadou. După epuizarea pachetelor promoţionale, vor fi disponibile bilete de acces general, fără beneficii suplimentare, la preţul de 170 lei. În ziua concertului, preţul unui bilet va fi 190 de lei.

Massive Attack a concertat în România în 2008 şi 2010.

Grupul a fost fondat de Robert „3D” Del Naja şi Grant „Daddy G” Marshall, în 1988, în Bristol. Recunoscuţi ca pionerii iniţiatori ai stilului trip-hop şi ca una dintre cele mai inovatoare şi mai influente trupe ale generaţiei lor, cei de la Massive Attack au lansat în cei 20 de ani de carieră cinci albume de studio, două EP-uri, 16 single-uri, o compilaţie şi 2 coloane sonore, vândute în mai mult de 10 milioane de exemplare în toată lumea.

De-a lungul timpului, trupa a avut colaborări cu nume de marcă ale industriei muzicale printre care Madonna, David Bowie, Tracey Thorn, Elizabeth Fraser (Cocteau Twins), Sinead O’Connor, Damon Albarn (Blur), Horace Andy, Tricky, Shara Nelson, Neneh Cherry sau Martina Topley-Bird.