DISTRIBUIȚI

Filmele de acţiune „Maze Runner: The Death Cure” şi „Hostiles” sunt lansate în cinematografele americane la sfârşitul acestei săptămâni cu ambiţia de a detrona deja clasicul „Jumanji: Welcome to the Jungle”, aflat de trei săptămâni pe primul loc în topul încasărilor din SUA şi Canada.

Cea de-a treia parte a seriei „Maze Runner”, producţia „The Death Cure”, îl readuce în centrul atenţiei pe tânărul erou Thomas care, după ce a scăpat din labirint, trebuie să găsească antidotul pentru o misterioasă boală mortală cunoscută drept „Flare”. Regizorul Wes Ball a coordonat o distribuţie din care fac parte Dylan O’Brien, Ki Hong Lee, Kaya Scodelario şi Thomas Brodie-Sangster. Din această serie mai fac parte filmele „The Maze Runner” (2014) şi „Maze Runner: The Scorch Trials” (2015).

Westernul „Hostiles”, în regia lui Scott Cooper, ne transpune în Vestul Sălbatic în anul 1892 când un căpitan din Armata americană acceptă cu greu să escorteze o căpetenie Cheyenne şi familia acestuia printr-un teritoriu periculos. Rolurile principale sunt deţinute de Christian Bale, Rosamund Pike, Scott Shepherd, Ava Cooper şi Stella Cooper.

Filmul „Jumanji: Welcome to the Jungle”, o continuare a comediei de mare succes „Jumanji” din 1995, în care rolul principal a fost interpretat de regretatul Robin Williams, s-a menţinut timp de trei săptămâni consecutiv pe primul loc în box office-ul nord-american. Avându-i în rolurile principale pe Dwayne „The Rock” Johnson, Kevin Hart şi Jack Black, acest lungmetraj, regizat de Jake Kasdan, despre patru adolescenţi care se pierd într-un joc video, a obţinut încasări de 20 de milioane de dolari de vineri până duminică şi 317 de milioane de dolari în cinci săptămâni de proiecţii în cinematografele din America de Nord.

Sursa -agerpres

Discuții

comments