DISTRIBUIȚI

Ministerul Turismului anunță participarea la ediția de toamnă a Târgului de Turism al României (TTR), în perioada 16 – 19 noiembrie 2017, în cadrul Complexului Expozițional Romexpo.

Pe tot parcursul Târgului de Turism, între orele 10:00 – 18:00, vizitatorii vor fi încurajați să descopere noile standarde la nivelul destinațiilor turistice din România, prin intermediul Destinațiilor Europene de Excelență ale României. Destinațiile de Excelență (EDEN) reprezintă un proiect lansat de Comisia Europeană și gestionat la nivel național de Ministerul Turismului.

Într-o sesiune multimedia extinsă, cu filme de prezentare sugestive, în cadrul standului amenajat la acest târg, România își continuă demersurile de promovare ca destinație turistică și va marca acest obiectiv prin decernarea diplomelor pentru Destinațiile de Excelență ale României.

La festivitatea de decernare a premiilor pentru Destinațiile Europene de Excelență EDEN 2017, ce va începe joi, 16 noiembrie a.c., ora 13:30, după ceremonia de deschidere a Târgului de Turism, au fost invitați să participe oficiali ai celor cinci destinații câștigătoare.

Fiecare dintre Destinațiile de Excelență premiate va fi prezentă în cadrul standului Ministerului Turismului cu momente reprezentative și produse gastronomice tradiționale românești specifice fiecărei zone. În cadrul manifestației expoziționale de la București, reprezentanții Ministerului Turismului vor promova, de asemenea, și logo-ul Centenarului.