DISTRIBUIȚI

„Be a Star” este primul proiect de crowdsourcing muzical din România (piesă colectivă interactivă), care a invitat tinerii să trimită piese compuse cu ajutorul aplicațiilor mobile pe tema „Energy”.

Unul dintre premii (care va fi acordat unui tânăr/tinere sub 18 ani) este un loc în tabăra de creație DeMoga Junior (a lui Marius Moga). Cel care a jurizat melodiile trimise de participanți este Achi, lansat în copilărie la Acasă TV, în pezent tânăr compozitor și producător care până acum a compus melodii pentru Antonia, Ruby sau Speak.

Într-un cuvânt, un proiect funny, antrenant, inspirațional pentru publicul tânăr care cochetează cu muzica și are nevoie de o confirmare a talentului de la profesioniști din industrie, dar emoțional și pentru publicul adult (părinții și bunicii acestor tineri). Concret, piesa câștigătoare a concursului „Be a Star” va fi prezentată pe 28 noiembrie la Constanța, de la ora 17, de către super-grupul muzical de copii Contrapunct, în cadrul unui concert de 2 ore, la City Park Mall.

Ne dorim ca proiectul „Be a Star” să fie o oportunitate de atragere a publicului tânăr, dar și adult din Constanța către un concept inedit, premieră în România, care să se confirme ca o idee inspiratoare de energie și pasiune în comunitatea din Constanța“, se arată în comunicatul organizatorilor.