DISTRIBUIȚI

UPDATE: Comunicatul firmei de transport de persoane:

„Din cauza unor probleme de natură tehnică, microbuzele de pe linia 304 circulă în această perioadă cu dificultate. Până la remedierea problemelor, conducerea Grup Media Sud recomandă călătorilor să folosească celelalte linii operate de GMS pentru a ajunge la destinaţie.

În momentul în care problemele vor fi rezolvate, microbuzele de pe linia 304 vor reveni pe traseul obişnuit şi în intervalul normal“.
——————————————————————————
Microbuzele de pe linia de maxi – taxi 304 nu au circulat astăzi. Unul dintre dispecerii firmei de transport care operează pe linia de microbuz 304 informează că mașinile nu vor mai intra pe traseu până mâine, la ora 12:00.

Dispeceratul firmei susține că decizia a fost luată din cauza amenzilor usturătoare încasate în ultimele săptămâni de șoferii de pe linia 304, în special pentru numărul foarte mare de călători transportați în picioare.

Amenda minimă încasată a fost de 3.000 de lei, iar unii șoferi au primit și două sancțiuni similare în aceeași zi.

Am încercat să obținem un punct de vedere din partea conducerii firmei de transport de persoane, însă până acum reprezentanții acesteia nu au putut fi contactați.

Ca urmare a suspendării liniei de microbuze 304, Regia Autonomă de Transport în Comun Constanța anunță publicul călător că a suplimentat numărul de autobuze ce deservesc două trasee. Astfel, linia 102 este suplimentată cu două autobuze, iar linia 100 cu alte două.

Traseele liniilor 100, 102 și 304:

Linia 100: Gara CFR – Kaufland ICIL – Casa de Cultură – Universitatea Andrei Șaguna – Trocadero – Dacia – City Park Mall – Dobrogea;

Linia 102: Depoul RATC – CET – Cora Brătianu – Inel 2 – Institutul de Marină – Tomis 3 – City Park Mall – Delfinariu – Pescărie;

Linia 304: Depoul RATC – CET – Cora Brătianu – Inel 2 – Brick – Casa de Cultură – Universitatea Andrei Șaguna – Spitalul Județean – Universitatea Ovidius – Delfinariu – City Park Mall – Dobrogea – Campus – Penny – Obor – Vivo Shopping Center.