DISTRIBUIȚI

De un sfârșit cumplit a avut parte un tânăr de 23 de ani din Suceava venit la mare să se distreze cu gașca de prieteni. Seara trecută, în jurul orei 21:30, suceveanul a fost implicat într-un accident de circulație pe DN 39 în stațiunea Vama Veche.

Polițiștii spun că tânărul a încercat să traverseze strada prin loc nepermis și fără se se asigure, moment în care a fost surprins și accidentat grav de o mașină condusă de un șofer de 46 de ani din Călărași. Șocat și el de cele întâmplate, conducătorul auto le-a spus oamenilor legii că nici nu și-a dat seama când pietonul a sărit parcă de nicăieri în fața autoturismului său. În urma impactului, suceveanul de 23 de ani a fost proiectat pe sensul opus de mers, unde a fost lovit de un alt automobil care nu a reușit să frâneze la timp.

Un echipaj medical de prin ajutor a ajuns la fața locului de unde l-a preluat pe turistul din Suceava în comă și cu multiple traumatisme. Din păcate, în jurul orei 02:00, tânărul și-a dat ultima suflare pe patul de spital.

Polițiștii de la Serviciul Rutier au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă, urmând ca la terminarea anchetei să se stabilească cine se face responsabil de moartea prematură a suceveanului.