DISTRIBUIȚI

Incident grav pe plaja din Costinești, după ce o persoană a fost grav rănită în urma unui accident produs de un skijet.

Victima a fost adusă inconștientă la cortul de prim ajutor de la Costinești. La fața locului se deplasează de urgență un elicoper SMURD pentru a transporta persoana rănită la spital.

UPDATE 

Potrivit reprezentanților Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Dobrogea” Constanța, bărbatul a fost lovit de skyjet, iar ulterior a fost preluat de la mal de șenilata și dus la cortul de prim ajutor. Acesta prezenta leziuni la membrele superioare. În timp ce persoanlul de la cort îi acorda primul ajutor a făcut stop cadio-respirator. În acel moment s-a solicitat elicopterul.

UPDATE 

Potrivit reprezentanților Serviciului Județean de Ambulanță Constanța persoană, în vârstă de 41 de ani, lovită de skijet a fost declarată decedată după ce a suferit un traumatism toracoabdominal urmat de un stop cardio-respirator. Bărbatul era din Ineu, județul Arad.

UPDATE 

În urma accidentului mortal a fost deschisă o anchetă a Poliției stațiunii Costinești sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

UPDATE 

Skijetul era condus de victimă și se pare că a intrat cu viteză într-un ansamblu de plase pescărești amplasate la aproximativ 100 metri de țărm, în zona de nord.