DISTRIBUIȚI

Campania „Copiii nu se pierd, ajung la Radio Vacanţa – Brăţara de Vacanţă“se întoarce mâine pe plaja din staţiunea Mamaia.

Începând cu ora 10:00, voluntarii vor împărţi familiilor cu copii brăţări şi obiecte de plajă.

Vineri, Brăţara de Vacanţă ajunge la Mangalia, iar sâmbătă pe plaja din Faleză Nord.

Acţiunile planificate săptămâna trecută au fost reprogramate, din cauza vremii nefavorabile.

Brăţara de Vacanţă poate fi găsită la sediul Radio Vacanţa/Radio Constanţa din staţiunea Mamaia, dar şi în cele aproape 600 de farmacii Alphega, existente la nivel naţional.

În Constanța, farmaciile partenere pot fi găsite pe strada Tulcei – în Tomis Nord, în Inell II – pe strada Dezrobirii, de asemenea, pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu, în zona Flămânda, în Km 5 – pe strada Liliacului. La Năvodari, farmaciile Alphega le puteți găsi pe strada Rândunelelor și pe strada Ghioceilor. În Corbu pe strada Principală, în Tuzla există două farmacii partenere ale campaniei pe strada Constanței. De asemenea, farmaciile Alphega pot fi găsite în Mangalia, Ostrov, Băneasa, Valu lui Traian, Limanu, Topraisar, Oltina, Poarta Albă și Mihail Kogălniceanu.


Echipa Radio Vacanţa şi voluntarii de la Crucea Roşie au distribuit până acum aproximativ 10 mii de brăţări, iar până la finalul campaniei, pe 15 august, peste 32 de mii de brăţări vor ajunge la cei mici.

Din 2010, la Radio Vacanța, au fost difuzate peste 1.500 de anunţuri despre copiii rătăciţi pe plajă, care au ajuns în siguranţă la familiile lor, graţie „Brăţării de vacanţă”.

Partenerii campaniei “Copiii nu se pierd, ajung la Radio Vacanţa – Brăţara de Vacanţă” sunt Inspectoratul Judeţean de Poliţie Constanţa, Asociaţia Litoral Delta Dunării, Patronatul Firmelor Ion Movilă Eforie Techirghiol, Asociaţia Naţională a Salvamarilor şi Scafandrilor Profesionişti şi Crucea Roşie, filiala Constanţa.