DISTRIBUIȚI

Explozie de evenimente în această săptămână în judeţul Constanţa. De mâine, până pe 30 iulie, în Centrul Civic din Cernavodă începe Festivalul Dunării.

Evenimentul are ca scop promovarea tradiţiilor celor 18 minorităţi etnice din Dobrogea, printre care turci, tătari, greci, lipoveni, ucrainieni sau italieni. Nu vor lipsi preparatele tradiţionale, cum ar fi borţul pescăresc sau baclavalele.

Nu uitaţi de Filmele de Oscar în aer liber la Constanţa, pe care le puteţi urmări în fiecare seară, până pe 13 augusţ în Piața Ovidiu, dar și pe faleza Cazino.

În această seară (27 iulie), de la ora 21.30 pregătiţi-vă pentru Pacientul Englez, un film despre dragoste, devotament şi suferinâă.

Vineri, artiştii Mircea Vintilă şi Marius Baţu vin pe litoral, în Eforie Nord să cânte melodii de suflet. Tot vineri, de la ora 15.00 începe cea de-a V-a ediție a competiției între veliere, Regatta Rotary 2017.

Anul acesta, fondurile obţinute în urma Regattei vor fi direcţionate către proiectul „Iniţiere în navigaţia cu vele pentru un număr de 60 de elevi”. Concursul se desfăsoară până pe 30 iulie.

Tot vineri, de la ora 22 00, în Vama Veche, va concerta fostul solist al trupelor Cargo, Compact şi Schimbul 3, Leo Iorga.

Sâmbătă, 29 iulie, în Vama Veche va fi sărbătoare pentru că începe concertul Cristi Minculescu & Iris.

De asemenea, tot sâmbătă, în staţiunea Mamaia, începe, de la ora 8.00, AquaChallenge, maratonul de înot în Marea Neagră. Puţin mai târziu, de la ora 14: 00, tot sâmbată debutează The Color Run Dream Tour Mamaia, o competiție de adrenalină şi culoare, la propriu.