DISTRIBUIȚI

Peste 2 zile, 20 de copii din localitatea Siminoc vor vedea marea, pentru prima dată în viața lor. Micuții provin din familii sărace cu părinți ce nu și-au putut permite să le ofere o astfel de excursie, asta în condițiile în care locuiesc foarte aproape de mare. Membrii Asociației Împreună pentru viitor Constanța i-au ajutat pe copii să-și împlinească acest vis.

„Joi vom aduce 20 de copii din mediul rural care nu au vîăzut încă marea, la o zi de plajă și de bălăceală în mare. Vom merge în vizită la Acvariul din Constanța și o oră la un loc de joacă unde am primit invitația să ne distrăm împreună gratuit. Ne-am dori să putem repeta această experiență și să putem să aducem pe parcursul verii, și alte grupuri de copii care nu au reușit să ajungă până în prezent la mare. Este ciudat faptul că suntem județul de la malul mării și totuși, foarte mulți copii din județ, din mediul rural, care nu au ajuns să facă o baie în Marea Neagră“.

Membrii Asociației Împreună pentru viitor Constanța și-au propus să organize astfel de excursii și pentru alți copii din satele constănțene, care au văzut marea, până acum, doar la televizor.

Foto – ilustrativ