DISTRIBUIȚI

Din păcate numărul delfinilor găsiți eșuați pe plajele din județul Constanța crește.

De exemplu, sâmbătă seara, a fost descopert încă un delfin eșuat aflat în stare avansată de putrefacție. Acesta a fost găsit la țărm, pe plaja din Corbu. Condiția mamiferului face aproape imposibilă determinarea cauzei decesului, se arată în mesajul publicat pe platform de socializare Facebook de către Delfinii din Marea Neagră.

Dacă observați un delfin eșuat, este vital să contactați cât mai repede echipa Mare Nostrum la numerele de telefon 0241612422 / 0341407432 sau 0763255731 (linie NON-STOP!), pentru a putea interveni la timp și a crește șansele maniferului de a fi salvat.

Vă reamintim că luna iunie a fost o luna foarte aglomerată pentru specialiştii ONG Mare Nostrum, în ceea ce priveşte activităţile derulate în cadrul proiectului „Creşterea capacităţii regionale pentru dezvoltarea de studii de abundenţă şi distribuţie a cetaceelor”.

Specialiştii ONG Mare Nostrum au intervenit în 22 de cazuri de delfini eşuați şi au desfăşurat campanii de informare, instruire, precum şi expediţii acvatice privind monitorizarea cetaceelor.

Discuții

comments