DISTRIBUIȚI

La Eforie începe, astăzi, Festivalul ROMANI KULTURA.

Centrul Naţional de Cultură a Romilor – Romano Kher organizează, în parteneriat cu Primăria orașului Eforie, “Festivalul ROMANI KULTURA” în perioada 14-16 iulie 2017 în Eforie, județul Constanța.

Unul dintre elementele principale va fi dezbaterea cu tema “Rolul Intreculturalității în Școală și în Comunitate” care s-a desfăşurat, astăzi 14 iulie, în cadrul Primăriei Eforie.

În cadrul ”Festivalului ROMANI KULTURA”, o serie de ateliere de lucru vor fi în atenția publicului larg cu muzică, evenimente pentru copii. Vor exista  ateliere de lucru pentru participanții și vizitatorii care sunt interesați de diferitele teme care fac parte din cultura romă unde vor avea prilejul de a beneficia și de produse culturale realizate de către diferiți autori sub egida Centrului Național de Cultură a Romilor – Romano Kher.

Pe parcursul celor trei zile, CNCR-RK va deschide expoziții de pictură, fotografie, port tradițional și momente muzicale pe ritmuri rome. Evenimentul artistic, cu specific tradițional rom, are un program divers având ca temă principală promovarea dialogului intercultural și al identității romilor printre minorităţile naţionale şi majoritare.

 

Festivalul ROMANI KULTURA se va desfăşura între 14 şi 16 iulie.