DISTRIBUIȚI

Jandarmii au surprins în Mamaia, un tânăr care a sustras dintr-un autoturism 600 de euro şi 450 de lei, se arată într-un comunicat al Grupării Mobile de Jandarmi Tomis Constanța.

S-a întâmplat chiar în această dimineață, în jurul orei 9:00. Un echipaj de jandarmerie care patrula prin staţiunea Mamaia, în apropierea Piaţetei Perla, a observat un tânăr care a început să se agite şi a luat-o la fugă la vederea militarilor.

A fost somat, s-a oprit şi i s-a făcut controlul corporal sumar. Asupra adolescentului de 16 ani, din Medgidia, jandarmii au găsit în buzunarele pantalonilor, suma de 600 de euro şi 450 de lei. Întrebat de unde are această suma mare de bani, aceasta a răspuns că de la părinţi şi că a venit să se distreze în Mamaia. După mai multe întrebări ale jandarmilor, a recunoscut că a sustras suma de bani din parcarea aflată în apropierea unui hotel, dintr-un autovehicul BMW, parcat. A mai adăugat că a venit din Medgidia şi că l-a observat pe proprietarul maşinii în timp ce pune banii în torpedou şi pleacă, lăsând uşa închisă, dar cu geamul portierei deschis. După câteva momente, s-a apropiat de autovehicul, a deschis uşa şi a sustras suma de bani.

furt mamaia

Tânărul a fost predat polițiștilor de la secția din Mamaia, unde a început „să-şi amintească” și că a mai sustras din alte autovehicule şi alte bunuri de valoare printre care un telefon Samsung de ultimă generaţie. Ulterior a recunoscut că până în momentul de faţă a furat de pe plajă şi din autoturisme, multe bunuri de valoare. Cercetările sunt continuate de Biroul Poliţiei Mamaia, sub aspectul comiterii faptei de furt, informează Gruparea Mobilă de Jandarmi Constanța.