DISTRIBUIȚI

Electrocentrale Constanța SA (CET Palas) informează că astăzi înregistrează o avarie pe rețeaua care alimentează cu energie termică primară punctele termice nr. 6, 10, 16, 66. În consecință, în lipsa energiei termice, s-au oprit instalațiile noastre care asigură distribuția energiei termice în zona Tomis Mall, Teatrul de Stat, Liceul Pedagogic.

Până la remedierea avariei de către Electrocentrale Constanța SA (CET Palas) nu se pot asigura consumatorilor serviciile de termoficare.

Pentru relații suplimentare vă rugăm să apelați la numărul de telefon 0241.585.300 de la Dispecerat Electrocentrale Constanța SA (CET Palas).

De asemenea, RAJA SA a comunicat în data de 4 iulie că înregistreaza o avarie pe rețeaua care alimentează cu apă rece punctele termice nr. 45, 117, 118, 119, 214. În consecință, în lipsa apei reci, s-au oprit instalațiile RADET care asigură distribuția energiei termice în perimetrul: b-dul. Aurel Vlaicu, b-dul. Alexandru Lăpușneanu, str. Soveja, b-dul. Tomis, zona Piața Tomis III, Dacia, Complex Penny.

Până la remedierea avariei de către RAJA , nu se pot asigura consumatorilor serviciile de termoficare.

Pentru relații suplimentare puteți apela numărul de telefon 0241.664444 de la Dispecerat RAJA.

Discuții

comments