DISTRIBUIȚI

Aproximativ o săptămână a ținut miracolul „învierii“ fântânii arteziene din parcul de la Gară. Reabilitată, modernizată și dotată cu jocuri de lumini, fântâna de la Gară a fost inaugurată pe 25 iunie cu mare fast, într-o atmosferă întreținută de fanfara RAJA.

Astăzi, reprezentanții regiei de apă, instituția care a preluat administrarea și întreținerea fântânilor arteziene din Constanța, anunță că obiectivul din parcul de la Gară intră în reparații ca urmare a „fluctuațiilor tensiune înregistrate în ultima perioadă. Mai exact, una dintre celulele postului trafo ce alimentează fântâna arteziană din Parcul Gării Constanța a cedat, fapt ce a avut drept consecință arderea pompei acestui obiect“, se arată într-un comunicat al SC RAJA SA.

Echipele RAJA au demontat pompa respectivă, au constatat defectele și au estimat că lucrările de reparații se vor finaliza la începutul săptămânii viitoare. Drept urmare, până atunci, fântâna arteziană este nefuncțională.

Angajații RAJA lucrează pentru remedierea cât mai rapidă a defecțiunii pentru ca obiectivul să redevină funcțional și să contribuie la înfrumusețarea peisajului uneia dintre cele mai intens circulate zone din oraș.

Discuții

comments