DISTRIBUIȚI

De unde începe nisipul, de unde simți briza și vezi bine marea, din punctul în care asculți muzica ce spune povești despre tine, de acolo începe și Vara. E vara ta, e Radio Vacanta!

Din 3 iulie, pornim pe drumurile Dobrogei și, oriunde ne-am opri pe Litoralul românesc sau în Delta Dunării, vom fi cu Radio Vacanța. În fiecare moment, ne este alături prietenul amintirilor noastre frumoase! Și ne va bucura. Pentru că vacanța este exact așa, o poveste de vară, despre bucuria împărtășită cu cei dragi.

Pentru asta este suficient să ne conectăm on line pe radiovacanta.ro sau să ascultăm programul estival Radio Constanța, zilnic, între orele 10.00-18.00, pe frecventele 100,1 FM Constanța și Mangalia, 90,8 FM Eforie, 93 FM Tulcea și 106,2 FM Sulina.

Este suficient să ne așezăm pe nisipul de la țărmul mării, sau să ne urcăm în lotca pescarilor Deltei, ca mai apoi să-i dăm muzicii ce-i al muzicii. Și cum fiecare dintre noi suntem diferiți, ne putem vom găsi stilul muzical preferat. Putem opta pentru hiturile din ultimii ani pe http://radiovacanta.ro/asculta-live-radio-vacanta/asculta-live-radio-vacanta-hits/ , sau pentru muzica petrecerilor estivale pe http://radiovacanta.ro/asculta-live-radio-vacanta/asculta-live-radio-vacanta-dance/ . Și mai avem încă două stream-uri online la dispoziție. Unul dedicat relaxării, pe http://radiovacanta.ro/asculta-live-radio-vacanta/asculta-live-radio-vacanta-lounge/, dar și unul în care cântecele de odinioară vor fi prezentate într-o colecție specială pe http://radiovacanta.ro/asculta-live-radio-vacanta-nostalgic/.

Deja este o tradiție ca radiovacanta.ro să ne unească, nu doar prin melodii de suflet, ci și prin Brățara de Vacanță. Cu ajutorul ei, copiii vor fi în siguranță, alături de părinți și bunici, pe toată perioada sejurului.

Tot cu radiovacanta.ro vom afla, din timp, știrile on line despre toate evenimentele de pe Litoral și Delta Dunării, acelea care ne vor face cu siguranța vara, exact așa cum o visăm. În culori senine, cu mii de fotografii, și zâmbete care să concureze cu numărul valurilor mării.

Așadar, pregătiți-vă bagajele, plecăm în vacanță, cu Radio Vacanța!

RV layout on air

RV layout online