DISTRIBUIȚI

Primăria municipiului Constanța anunță că pe data de 29 iunie, la ora 10:00, la sediul său de pe bulevardul Tomis se va desfășura o nouă rundă a licitației publice deschise pentru închirierea de spații comerciale sezoniere rămase disponibile în Constanța.

Pentru activitatea de comercializare sucuri naturale și sandwich-uri – utilaj specializat (aparat):
– Zona Parc Gară – 1 loc
– Zona Parc Poarta 6 – 1 loc

Pentru activitatea de comercializare sucuri naturale și sandwich-uri (produse alimentare) – utilaj specializat (vehicul):
– Zona Parc Tăbăcărie (Zodiac) – 1 loc

Pentru activitatea de comercializare pop-corn și vată de zahăr – utilaj specializat (aparat):
– Zona Parc Casa de Cultură – 1 loc
– Zona Parc Far – 1 loc
– Zona Parc Gară – 1 loc
– Zona Parc Tomis II – 1 loc
– Zona Parc Poarta 6 – 1 loc

Pentru activitatea de închiriere echipament sportiv
– biciclete simple – Zona Parc Tabacarie (Zodiac) – 1 loc
– karturi – Zona Parc Gara – 1 loc

Pentru activitatea de comercializare înghețată (tonetă)
– Zona Parc Tomis II – 1 loc

Oferta se va depune pentru fiecare amplasament în parte, pe tip de activitate desfășurată/zonă. Garanția de participare (rambursabilă) este de 100 lei/amplasament/tip de activitate/zonă.

Taxa de participare (nerambursabilă), este de 100 lei/amplasament/tip de activitate/zonă. Perioada sezonului estival 2017 este de 90 de zile. Documentele licitației se pot procura începând cu data de 26.06.2017, între orele 13:00 – 16:00, de la Centrul de Informare pentru Cetățeni situat în City Park Mall, bd. Alexandru Lăpușneanu nr. 116 C, etajul II, biroul nr. 3.

Data limită pentru depunerea ofertelor este 28.06.2017, ora 16:00. Ofertele se vor depune la Centrul de Informare pentru Cetățeni situat în City Park Mall, bd. Alexandru Lăpușneanu nr. 116 C, etajul II, biroul nr. 3.

Relații suplimentare se pot obține de la Serviciul Autorizare Agenți Economici, telefon: 0241488192. Anunțul publicitar pentru amplasamentele rămase neadjudecate și care urmează să fie scoase din nou la licitație se va afișa la Centrul de Informare pentru Cetățeni situat în City Park Mall, bd. Alexandru Lăpușneanu nr. 116 C, etajul II, biroul nr. 3.

Discuții

comments