DISTRIBUIȚI

O nouă ediţie a Salonului Nautic şi Auto va fi organizată, săptămâna viitoare în Portul Tomis din Constanţa.

Pasionaţii de yacht-uri şi maşini vor putea admira printre exponate, ambarcaţiuni sportive şi de agrement, autoturisme dar şi echipamente sau accesorii pentru acestea.

La  Salonul Nautic şi Auto  TOMIS YACHT  pot fi văzute și achiziționate:

 – ambarcaţiuni, de diferite tipuri şi mărimi, produse în ţară şi din import

– caiace și canoe

– bărci gonflabile

– platforme gonflabile, pontoane plutitoare și parcuri acvatice gonflabile

– motoare inboard şi outboard

– wakeboards, schiuri nautice, veste de salvare, căști și mănuși de protecție

– remorci pentru tractat bărci

– accesorii și bijuterii cu tematica nautica

– echipamente electronice de comunicaţie şi navigaţie

– piese de schimb şi accesorii pentru ambarcaţiuni

– autoturisme.

Toate acestea, fac din Salonul Nautic și Auto  TOMIS YACHT un spectacol estival, o apariţie firească, la malul mării, un motiv în plus pentru a fi mai aproape de cei care iubesc marea, yachtingul, pescuitul, sporturile de apă, mașinile și aventura.

În ceea ce priveşte piaţa auto, aceasta a înregistrat o creştere de 17,8%, în anul 2016, potrivit datelor Asociaţiei Producătorilor şi Importatorilor de Automobile (APIA). Topul, pe mărci, este condus de Dacia, cu 35.448 de unităţi (30,8% din total piaţa) iar importurile de autoturisme rulate, în anul 2016, au inregistrat o creştere de 12,8%, comparativ cu 2015. La capitolul maşinilor ‘verzi’ (electrice şi hibride) s-a înregistrat o dublare a vânzărilor, în anul 2016, respectiv 1.183 de unităţi, faţă de 496 de unităţi, în 2015. Pe segmentul strict al maşinilor electrice, se remarcă un salt

Tomis Yacht, ediţia cu numărul XX, îşi va deschide porţile joi, 15 iunie, iar programul de vizitare va fi până duminică, între orele 11-20.