DISTRIBUIȚI

Secretarul de stat în MAI Raed Arafat consideră că soluția propusă de prim-ministrul Sorin Grindeanu privind achiziția de ambulanțe „este una înțeleaptă, ce duce la deblocarea situației”.

„Vreau pe această cale să îi mulțumesc domnului prim-ministru Grindeanu pentru modul în care a abordat problema achizițiilor de ambulanțe pentru serviciile de ambulanță și SMURD. Soluția propusă de dânsul, implicând direct Secretariatul General al Guvernului, este una înțeleaptă, ce duce la deblocarea situației și la fluidizarea procesului de achiziție, precum și a procesului de implementare a programului de dotare pe parcursul duratei acordurilor cadru”, a scris Raed Arafat, astăzi, pe Facebook.

raed arafat

Premierul Sorin Grindeanu a anunțat că licitația pentru achiziția de ambulanțe va fi coordonată de Secretariatul General al Guvernului.

„Toată lumea lucrează într-o echipă, o echipă care ca primă sarcină va avea organizarea acestei licitații pentru achiziția de ambulanțe, că vorbim de ambulanțe de tip B, C, A1, A2, toate aceste lucruri se fac într-o singură licitație, care este coordonată de Secretariatul General al Guvernului și unde vor fi reprezentanți de la IGSU, de la Ministerul Sănătății, de la DSU și de la SGG. (…) Astăzi (…) se va lucra la acest protocol comun între SGG, Ministerul de Interne, prin IGSU, Ministerul Sănătății. Lucrurile se deblochează, astfel încât într-un timp (…) relativ scurt să putem să avem acest acord cadru, să avem licitația pornită și într-un final să ajungem să achiziționăm ambulanțe”, a declarat Grindeanu.

Premierul a avut astăzi, la Palatul Victoria, o întâlnire cu ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, ministrul Sănătății, Florian Bodog, și secretarul de stat în MAI Raed Arafat.

Discuții

comments