DISTRIBUIȚI

Evenimentul INFRATRANS® 2017 a debutat in Gara CFR Bucuresti Nord. Este organizat de AIFR si Club Feroviar si se desfasoara sub inaltul patronaj al Ministerului Transporturilor si cu sprijinul CFR SA, CFR Calatori, CFR Marfa, Metrorex, AFER si CENAFER.

Evenimentul are loc in zilele de 23-24 mai si este structurat in trei parti, respectiv expozitia de standuri, expozitia de material rulant si bursa locurilor de munca.

Materialul rulant va fi expus dupa cum urmeaza:

  • la linia 12, Societatea Nationala de Transport Feroviar de Marfa “CFR Marfa” SA  cu o locomotiva electrica 529, o locomotive DA 1277, un automotor 773 si un vagon UAGPS
  • la linia 13, producatorul de material rulant Astra Vagoane Calatori cu noul sau tren, Transcarpatic, un tren modern, de conceptie proprie, care circula de cateva luni pe ruta Arad – Bucuresti.
  • la linia 14, Trenul Regal, care va putea fi vizitat, contra cost, in ambele zile ale evenimentului.

Bursa locurilor de munca in domeniul feroviarTarg de joburi si cariera va avea loc in Salonul Regal, in data de 24 mai, in intervalul orar 11:00-16:00. Printre companiile care si-au anuntat posturile libere in vederea angajarii, se numara ISAF, voestalpine VAE APCAROM, FCC Construccion, GFR, Novatech, Unicom, CFR Calatori, CFR Marfa, Informatica Feroviara, iar alte companii participante sunt: Alstom, Astra Vagoane Calatori, Ateliere Grivita, Strail, Swietelsky, CENAFER, CFR SA, Electrificare CFR, Telecomunicatii CFR.

INFRATRANS® este un eveniment business-to-business structurat in jurul expoziției dedicate transportului feroviar, administratorilor de cale ferată, furnizorilor de echipamente şi componente, operatorilor de transport feroviar public.