DISTRIBUIȚI

Pentru toți aceia care cu ocazia sărbătorii de Sfinții Constantin și Elena vor să ureze „La Mulți Ani” persoanelor iubite sau prietenilor, le oferim mai jos câteva sugestii de mesaje, sms-uri cu urări și felicitări pentru această ocazie.

Vă prezentăm și lista dimunitivelor care rezultă din numele Constantin și Elena, această pentru cei care nu știu sigur dacă una dintre persoanele cunoscute este sau nu sărbătorită în această zi sfântă:

Pentru Sfântul Constantin: Costea, Costache, Costin(a), Codin(a), Constanța, Constantiu, Costandin(a), Constantina, Dinu, Dina, Tinu, Tina,Costel(uș), Costelică, Costi(că), Costaș, Tică, Ticu, Titi(șor), Titel(uș), Dinicu, Dinică, Tinut, Tinel, Tanța, Tanțica, Tanți.

Pentru Sfânta Elena: Elina, Eleni, Elenis, Elenca, Ela, Eli, Eleonora, Helena, Helene, Helenca, Heleni, Helinca, Ilina, Ilinca, Ileana, Ilenuța, Ilenuș(a), Ilinuța, Leana, Lenuța, Lenuș(a), Leanca, Lena, Leni, Lina, Nora, Nuță, Nușa, Nuți, Nuțica, Nuțișor.

Exemple de mesaje, sms-uri, urări și felicitări pentru cei ce poartă numele de Constantin și Elena și totodată le urăm și noi numai bine și La Mulți Ani:

– Azi, de ziua numelui, îți urez și eu să fii iubit(ă) și să ai parte de tot ce îți dorești. La mulți ani!

– Cineva acolo sus te iubește… cineva aici jos ține tare mult la tine. La mulți ani!

– Cu ocazia sărbătorii zilei tale de nume, îți doresc multă sănătate, fericire și tot binele din lume și să ai parte numai de zile senine și însorite!

– Cu ocazia sărbătoririi numelui primiți un călduros „La mulți ani”, multă sănătate multe realizări și tot ce va doriți lângă cei dragi.

– Cu ocazia zilei de nume, îți doresc un munte de sănătate, o mare de iubire și un ocean de fericire!

– Cu ocazia zilei Sfințișorului tău, îți doresc o oră de liniște, o zi senină, o săptămâna de bucurii, o lună de împliniri, un an de prosperitate, un veac de sănătate, fericire și iubire. La mulți ani!

– De ziua numelui, îți doresc tot binele din lume, noroc, fericire sănătate, să ți se îndeplinească toate dorințele. La mulți ani!

– E o zi când sufletul învinge orice urmă de tristețe, când tot ce a fost greu ți se pare ușor. La mulți ani!

– Fie ca această zi să îți deschidă un viitor plin de succese, Dumnezeu să îți dea un curcubeu la fiecare lacrimă, un zâmbet la fiecare urmă de tristețe, sănătate, împliniri și iubire! La mulți ani!

– Fie ca toate împlinirile frumoase, sănătatea spiritul acestei zile să te însoțească pretutindeni. Își doresc o zi de Sf. Constantin la fel de frumoasă ca sufletul tău!

– Îți doresc să ai parte de o zi de nume minunată și să știi că ești și vei fi mereu iubit/a de toți prietenii tăi. Cu drag, …

– Îți urez La mulți ani, pentru că porți acest nume și fie că Sfântul Constantin pe care îl reprezinți, să-și coboare ochii asupra ta și să îți dăruiască fericirea dorită și liniștea interioară.

– Îți urez să ai o zi a numelui la fel de luminoasă precum aripile unui fluture, la fel de fericită precum cântecul privighetorii și la fel de frumoasă precum o grădină plină cu flori.

– La Mulți Ani, Constantine și sper să se spargă conducta fericirii pe strada vieții tale.

– La mulți ani și mult noroc în această zi specială. Îți dorim să ți se îndeplinească toate dorințele. Sănătate și numai bucurii.

– La mulți Ani și să ai parte de un ocean de sănătate, un munte de noroc și un camion cu bani!

– La mulți ani! Sfinții Constantin și Elena să te călăuzească mereu!

– La mulți ani, plini de fericire și de împliniri! Să te pupe norocul și să ai numai zâmbete și soare în calea ta!

– Ne gândim cu toții la tine și pentru că astăzi este o zi specială îți urăm un sincer La mulți ani!

– Nu te-am uitat și îți doresc să ai o zi plină de împliniri. La Mulți Ani!