DISTRIBUIȚI

Prefectura Constanța în parteneriat cu Consulatele Generale ale Turciei, Chinei și Federației Ruse la Constanța, precum şi cu organizațiile minorităților naționale organizează sâmbăta aceasta, pe 20 mai 2017, în incinta unui centru comercial de pe bulevardul Aurel Vlaicu, a X-a ediție a Târgului de binefacere „Să dăruim împreună“.

În cadrul târgului fiecare partener îşi concepe şi amenajează un stand pentru ţara pe care o reprezintă. De standul României se va ocupa Prefectura Constanța. În aceste spații special amenajate vor fi prezentate şi comercializate obiecte/suveniruri originale şi produse alimentare tradiţionale, se vor derula spoturi cu obiceiuri şi tradiţii ale etniilor, însoţite de momente artistice specifice, după cum se menționează într-un comunicat al organizatorilor.

Evenimentul este organizat din anul 2006, iar de-a lungul timpului fondurile colectate au fost oferite persoanelor cu dizabilităţi, secţiilor de Pediatrie şi Neonatologie din cadrul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, a fost achiziţionat mobilier pentru Centrul de Primire a Copiilor în Regim de Urgenţă Constanţa şi pentru Centrul de Plasament „Delfinul” din Agigea, au fost achiziţionate electrocasnice şi aparatura IT Centrului de Plasament „Antonio”, elevilor din mediul rural cu rezultate deosebite la învăţătură urmând ca în acest an să fie direcționate către Cabinetul de Tiflo-Pedagogie din cadrul Centrului Școlar pentru Educație Incluzivă Delfinul Constanța.