DISTRIBUIȚI

Gheorghe Hagi a devenit aseară, în premieră, campion cu echipa sa FC Viitorul. Vestea victoriei celui supranumit regele fotbalului românesc a făcut înconjurul lumii, iar felicitările au venit din toate părțile. Cel mai emoționant mesaj pentru Gheorghe Hagi a venit însă chiar din partea fiicei sale de 23 de ani, Kira. Tânăra a postat pe pagina ei de Facebook următorul mesaj:

„Sunt atât de mândră de tatăl meu. Puțini știu câte sacrificii, câtă muncă și câtă pasiune se ascund în spatele acestei victorii. Pentru mine Regele a devenit Zeu“.
kira hagi facebook
FC Viitorul Constanța a învins-o aseară cu scorul 1-0 pe rivala CFR Cluj, cucerind astfel primul titlu de campioană națională la fotbal din istoria clubului.
Autorul golului care a scris istorie a fost Gabriel Iancu, în minutul 65 al partidei disputate pe stadionul Central din Ovidiu.

FC Viitorul are același număr de puncte în clasament ca FCSB, dar departajarea s-a făcut în urma rezultatelor directe din play-off, echipa lui Hagi câștigând cu 3-1 pe teren propriu și remizând la București, 1-1.

Pentru prima oară în ultimii 39 de ani trei echipe au avut șanse la titlu înaintea ultimei etape, FC Viitorul, FCSB și Dinamo.

FCSB a învins-o cu 3-0 pe CS Universitatea Craiova și a ocupat astfel locul al doilea în clasament. După ce a marcat două goluri, atacantul Denis Alibec a încheiat meciul în galeria „roș-albaștrilor“, unde s-a dus după ce a fost schimbat.