DISTRIBUIȚI

Programul „Litoralul pentru toţi” rămâne în continuare preferat de românii care doresc să-şi petreacă sejururi pe litoral la preţuri scazute.

Deşi nu a fost declarat deschis oficial, hotelurile de la malul mării au transmis deja agenţiilor de turism tarifele pentru program.

Astfel, pe lângă pachetele pregătite pentru minivacanţa de 1 iunie şi Rusalii, agenţiile au pus deja în vânzare bilete în cadrul programului, pentru 6 nopţi de cazare, cu preţuri între 170 şi 490 de lei de persoană.

La un hotel de trei stele, de pildă, preţul sejurului cu mic dejun inclus este de 350 de lei.

Corina Martin, preşedintele Federaţiei Asociaţiilor de Promovare a Turismului:

„Agențiile care vând litoral și care au contracte încheiate, încă de anul trecut, cu hotelierii, au în vânzare ofertele Litoralul pentru toți, de Rusalii. Desigur, și în acest an vom avea acest program pentru toți acei turiști care nu-și permit să vină la tarifele din iulie și august, știm cu toții că sunt cele mai mari. În agenții găsiți la vânzare ofertele Litoralul pentru toți pentru tot litoralul românesc“.

Hotelierii sunt de părere că programul Litoralul pentru Toţi ar trebui regândit, pentru a facilita accesul şi mai multor români la vacanţe cu preţuri mici la malul mării.