DISTRIBUIȚI

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe parcursul zilei, pe autostrada A2, pe sensul de mers Constanţa – Bucureşti, între kilometrii 199+100 şi 198+600 de metri, se vor executa lucrări de asfaltare pe banda numărul unu, iar autovehiculele vor fi redirecţionate pe banda a doua. Pe acelaşi sens de mers, între kilometrii 168+600 şi 168+100 de metri, se va lucra pe banda destinată traficului greu.

Pe parcursul zilei, pe autostrada A1, pe sensul de mers Piteşti – Bucureşti, la kilometrul 115, se vor executa lucrări și pe banda numărul unu, iar circulaţia va fi redirecţionată pe banda a doua. Mai mult decât atât, până în jurul orei 14.00, pe sensul de mers Bucureşti – Piteşti, pe banda de urgenţă, se vor efectua lucrări de întreţinere între kilometrii 12 şi 24, fără afectarea traficului.

De asemenea, pe parcursul zilei, pe autostrada A1, pe sensul de mers Timişoara– Lugoj, între kilometrii 473 şi 474, se vor executa lucrări de asfaltare și pe benzile unu şi de urgenţă, iar autovehiculele vor fi redirecţionate pe banda a doua.

Conducătorilor auto li se recomandă să ruleze cu prudenţă, să se asigure corespunzător la efectuarea manevrei de schimbare a benzilor de circulaţie şi să respecte semnalizarea temporară instituită.