DISTRIBUIȚI

În mediul online a început o campanie de strângere de fonduri intitulată „Un tricou, un zâmbet, un copil”.
Asociaţia Împreună pentru Viitor şi-a propus ca de 1 Iunie, 500 de copii din mediul rural, care provin din familii cu venituri reduse, să aibă parte de o petrecere de Ziua Copilului şi să rămână cu o amintire frumoasă.

Isabela Ştefan Iorga, manager de proiect, afirmă că „anul acesta vor sărbători cu 500 de copii din mediul rural și din centrele de plasament ale județului Constanța, în Mamaia, Ziua Copilului. Vom avea jocuri distractive și sportive pe plajă. Se va servi prânzul la un restaurant din Mamaia. Spre final va avea loc și un spectacol de magie, distracție, pentru copiii din mediul rural“.

Copiii selectaţi au vârste cuprinse între 6 şi 15 ani şi, de 1 Iunie, toţi vor primi cadou câte un tricou, care nu depăşeşte valoarea de 15 lei.

„Asociația a invitat 200 de copii din Siminoc, fermele Murfatlar, Siliștea și de la Agigea, la acest eveniment. Pentru cei 200 de copii invitați de noi, ne-am dori foarte mult să le oferim cadou un tricou: fetițele, un tricou roz, iar băieții, un tricou bleu. Campania se numește Un tricou, un zâmbet, un copil. Este o campanie prin care constănțenii pot să ofere cadou un tricou“, mai afirmă Isabela Ștefan Iorga.

Cei care vor să contribuie la acest proiect pot intra pe pagina de Facebook a Asociaţiei “Împreună pentru Viitor”.

Foto – ilustrativ