DISTRIBUIȚI

Multipla medaliată olimpică, mondială şi europeană Cătălina Ponor a vorbit, astăzi, la Radio Constanţa, în emisiunea Bună Dimineaţa, despre cum reuşeşte, la aproape 30 de ani, să se menţină în vârful gimnasticii mondiale.

Tot de la ea am aflat şi dacă Europenele găzduite de România au fost ultimele competiţii din viaţa ei sportivă.

„Până pe data de 8 voi sta acasă, după care mă voi întoarce în cantonament la București. De pe 17 pe 21 voi pleca în Grecia, iar de pe 21 voi începe antrenamentele pe linie dreaptă pentru mondiale, fiindcă nu mai este timp, chiar dacă ele sunt la sfârșitul lui septembrie, pentru noi gimnaștii, trei luni nu ajung să fim pregătiți așa cum ne dorim. Atunci timpul te presează și nu poți să stai foarte mult în vacanță. Este normal ca obiectivul meu să fie Tokio 2020, dar, așa cum am spus, și mai spun în continuare, luăm totul pas cu pas“, a spus Cătălina Ponor, la Radio Constanța.

Sportiva legitimată la CS Farul a devenit în urmă cu zece zile la Europenele de la Cluj Napoca, campioană continentală la bârnă pentru a cincea oară, record absolut.

Gimnasta din Constanţa a ajuns la un număr record de medalii europene în carieră, 13, care o plasează înaintea legendarei Nadia Comăneci.