DISTRIBUIȚI

Se anunţă un sfârşit de săptămână spectaculos pe aerodromul din Tuzla.

Aniversarea celor 50 de ani de la prima misiune în zbor va fi marcată printr-un show aerian şi o expoziţie de fotografie veche.

Încă din 1967, piloţii aviaţiei sanitare au salvat mii de vieţi pe calea aerului.

Despre evenimentele acestui sfârşit de săptămână a vorbit la Radio Constanța Cristina Mitchievici, manager comercial al companiei care a preluat aerodromul în 1999.

„Vor zbura iacării acrobați într-un scurt zbor demonstrativ, va fi o expoziție de fotografie veche chiar cu fotografii de la Tuzla din 1967 și inaugurăm un nou loc unde poți să îți bei cafeaua dimineața și să inhalezi puțin cherosen. Ceva inedit pentru România dar care este o banalitate în străinătate, cam toate aeroporturile mari, mici au o cafenea cu specific și este decorate cu tot felul de motoare și piese de avion”, a declarat pentru Radio Constanța Cristina Mitchievici.

Cel mai mare spectacol aviatic al verii, „Aeromania”, va avea loc în luna august şi promite muzică live şi acrobaţii aeriene care te vor ţine cu sufletul la gură.

„În vara aceasta mitingul este pe 19 august, un pic mai târziu decât îl organizam în anii trecuți, dar tot anul va sta sub marca împlinirii celor 50 de ani de existență a aeroportului, așa că va fi o petrecere tematică. Din nou va zbura toată elita aviației acrobatice românești, dar vor fi și niște piloți străini, concerte și de asemenea, accesul va fi gratuit astfel încât toată lumea să poată participa”, a mai declarant pentru Radio Constanța Cristina Mitchievici, managerul comercial al companiei care a preluat aerodromul în 1999.

Discuții

comments