DISTRIBUIȚI

Dacă plănuiești să-ți rezervi cazare la Costinești în regim early booking trebuie să ai în vedere următoarele aspecte:

—În stațiunea Costinești predomină ofertele unităților turistice de tip vilă sau pensiune particulară, drept urmare colaborarea acestor tipuri de unități turistice cu agențiile de turism ce au reprezentare națională este destul de mică, sau chiar inexistentă.

—O altă caracteristică ce limitează prezența unităților turistice de capacitate medie si mica in cataloagele pricipalilor turoperatori din România, este forma si organizarea acestora. Mai exact intreprinderi individuale sau pfa, ce oferă un număr restrâns de extra servicii.

Cu toate acestea, există posibilitatea de a contacta proprietarii, sau pe cei în masură să efectueze rezervari la unitatea unde doriți sa primiți o oferta tip early booking.

Totuși vă avertizăm să fiți precauți atunci când doriți să faceți o rezervare la o unitate turistică gasită în mediul online. Ca în orice alt domeniu pot exista si persoane rău intenționate, ce se dau drept proprietari ai unor unități turistice pe care în realitate nu le dețin, cu intenția de a obține sume de bani drept avans de la dvs.

Site-ul infocazarecostinesti.ro este unul din site-urile ce vă prezinta oferte la unități turistice verificate si de încredere, drept urmare puteți face rezervări fără a sta cu teama ca odată ajuși la destinație proprietarul nu va recunoaște rezervarea.

Dacă sperați să obțineți un cost mai mic pentru sejurul dvs., rezervările early booking sunt cea mai sigură soluție, cu atât mai mult dacă data la care doriți să faceți rezervarea nu se încadrează în perioada de vârf a sezonului estival. Chiar și in aceste condiții proprietarii sunt dispuși sa negocieze tarifele la servicii dacă rezervarea este una fermă.

Un alt avataj al rezervărilor early booking este reprezentat de oferta variată de servicii cu un grad ridicat de disponibilitate, nu ignorați faptul ca litoralul românesc are o perioadă de vârf de numai o luna pe an, estimată la 20 iulie — 20 august. Acest lucru poate duce la situații neplăcute dacă lăsați rezervările pe ultima sută de metri.

Nu uitați că în felul acesta câștigați mai mult timp pentru a planifica concediul, fară grija ca va trebui să renunțați la locația dorită deoarece nu mai sunt locuri disponibile, sau trebuie să planificați o alta dată in funcție de disponibilitatea unității turistice.

Pentru rezervari cazare în Costinești la unități verificate vizitati: www.infocazarecostinesti.ro