DISTRIBUIȚI

România are o infrastructură turistică foarte bună şi începe să conteze tot mai mult în plan internaţional – spune ministrul Turismului, Mircea Dobre, prezent zilele acestea la Târgul de turism din Berlin.

Ministrul a adăugat că pentru promovarea externă este nevoie de o strânsă colaborare între minister, autorităţile judeţene şi primării.

„Dacă avem această colaborare corectă, coerentă și o linie unitară, atunci putem, într-adevăr, să realizăm și o strategie cât mai bună în ceea ce privește partea de promovare externă și să avem o reprezentativitate cât mai bună la toate târgurile de genul acesta. Primul și cel mai important motiv este acela că avem o infrastructură din punct de vedere turistic foarte bine pusă la punct. Suntem țara care oferă absolut tot, este un avantaj foarte mare față de celelalte țări din Europa și nu numai. Trebuie să ne întoarcem la tradiții, pentru că într-adevăr, turiștii străini sunt foarte interesați de partea această de tradiție, sunt interesați de tot ce înseamnă ecoturism sau turism balnear“, afirmă ministrul Turismului, Mircea Titus Dobre.

Oficialul a menţionat că va avea convorbiri cu mai multe case de asigurări din Germania, pentru a aduce mai mulţi turişti în România.

Mircea Dobre a precizat că următorul târg turistic la care va participa ţara noastră este cel de la Moscova, care se va desfăşura săptămâna viitoare.

Discuții

comments