DISTRIBUIȚI

Maratonul de evenimente artistice „Primăvara artelor”, ajuns la a X-a ediţie şi organizat de Facultatea de Arte a Universităţii „Ovidius“ din Constanţa, continuă vineri seara, de la ora 17.00, cu spectacolul „RetroFusion“, organizat de lect.univ.drd. Stela Cocârlea, asist.univ.drd. Mirabela Moroşanu şi asist.univ.drd. Dana Cojan. Studenţii Facultăţii de Arte a Universităţii „Ovidius“ din Constanţa, de la specializarea Arta actorului, vor da viaţă celor mai cunoscuţi cântăreţi, în cadrul unui eveniment dinamic, plin de culoare, al muzicii româneşti din perioada interbelică până în prezent. Astfel, în Grădina Artelor (Parcul Tăbăcărie, lângă Ţara Piticilor – zona Amfiteatru), îi veţi recunoaşte pe Carla’s Dreams, 3rei Sud Est, Loredana, Voltaj, Dan Bittman, A.S.I.A., Anda Călugăreanu, Dan Spătaru şi pe mulţi alţi artişti îndrăgiţi, din toate timpurile.

Joi seara, recitalurile oferite de Răzvan Niţurcă (saxofon), Iulian Ene (pian), Mario Fieraru (vioară), Dombi-Enescu Sándor (voce şi chitară) şi Alexandru Neş (voce şi pian) au creat o atmosferă de vis în spaţiul feeric creat pe malul Lacului Tăbăcărie.

Un spectacol special le este promis constănțenilor şi sâmbătă şi duminică, de la ora 18.00, în vechiul amfiteatru din Parcul Tăbăcărie.

Constănţenii vor găsi în „Grădina artelor“ şi mărţişoare şi produse handmade lucrate cu pasiune, într-o diversitate de stiluri, special pentru această perioadă a anului, de către studenţi şi artişti.