DISTRIBUIȚI

Muzeul de Artă Populară Constanţa organizează a XIV-a ediţie a Târgului de Mărţişoare, la care participă meşteri din toată ţara. Toate mărţişoarele prezentate vor fi inspirate din tradiţia populară şi lucrate manual din lut, piele, scoici, fir de argint, pietre și materiale textile.

Muzeul de Artă Populară Constanţa a deschis, luni, a 14-a ediţie a Târgului de mărţişoare tradiţionale, la care participă meşteşugari din toată ţara.

Mărţişoarele prezentate sunt inspirate din tradiţia populară şi lucrate manual din lut, piele, scoici, fir de argint, pietre şi  materiale textile. Târgul rămâne deschis în faţa Muzeului de Artă Populară până la 1 martie.

Şi tot astăzi, Mare Nostrum ne invită să celebrăm împreună venirea primăverii prin organizarea unor ateliere de creaţie şi expoziţii de mărţişoare ecologice.

Atelierul de creaţie, la care elevii sunt invitaţi să-şi pună în valoare talentul, are loc la centrul comercial din Brătianu, între orele 12,00 şi 18,00.

Toate mărţişoarele vor fi realizate din materiale naturale sau reciclabile, pentru a promova comportamentul responsabil faţă de mediu.

Discuții

comments