DISTRIBUIȚI

Polițiștii și pompierii constănțeni sunt în alertă și caută de ore bune un bărbat de 51 de ani din Rasova. Omul ar fi plecat ieri de bună voie de la stâna la care lucra, iar de atunci nimeni nu mai știe nimic despre el. Apropiații săi spun că bărbatul obișnuia să meargă la pescuit în zona localității Adamclisi, pe canalul de irigații ce făcea legătura între balta Baciu și stația de pompare Baciu 1. Canalul de irigații se afla chiar în apropierea stânei unde lucra bărbatul dispărut.

„În urma verificărilor efectuate, pe marginea canalului a fost găsită o copcă, iar lângă aceasta, pe gheață, se aflau o lanternă, o pereche de mănuși , precum și un pește, iar în apă a fost găsit fesul persoanei dispărute . De asemenea, gheața era spartă pe o suprafață de aproximativ un metru pătrat existând posibilitatea ca bărbatul să fi căzut în apa canalului“, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Constanța, Alexandra Crețu.

Potrivit angajaților de la stâna unde lucra omul, acesta are 1,60 metri înălâime, aproximativ 45-50 de kg, constituție slabă, păr cărunt, ochi căprui. Nimeni nu a putut preciza însă cu ce era îmbrăcat bărbatul când a plecat de la stână.

Cetăţenii care pot furniza orice informaţii în legătură cu această persoană sunt rugaţi să contacteze Dispeceratul IPJ Constanța, tel.0241.611364 int.20005.


UPDATE

Trupul bărbatului de 51 de ani dispărut încă de ieri în apropierea unui canal tehnologic din zona comunei Adamclisi a fost recuperat astăzi din apă de către militarii Inspectoratului pentru Situații de Urgență Dobrogea.

Cadavrul a fost predat Serviciului de Medicină Legală unde va fi supus necropsiei.

Polițiștii criminaliști vor stabili împrejurările în care omul și-a pierdut viața.