DISTRIBUIȚI

Din această primăvară, constănțenii vor putea zbura direct spre destinații internaționale precum Bruxelles, Milano, Paris, Roma, Londra sau naționale ca Oradea, Cluj-Napoca, Timișoara sau Iași fără să mai fie nevoiți să se deplaseze la București.

Asta deoarece, din 27 aprilie, cei interesați vor putea zbura către diferite locații din Europa, dar și din România direct de pe Aeroportul Internațional „Mihail Kogălniceanu“, după cum anunța încă din luna septembrie președintele Asociației Litoral Delta Dunării, Corina Martin.

Programul deschiderilor de noi rute pe aeroportul din Constanța este următorul: 27 aprilie – Roma; 29 aprilie – Paris; 30 aprilie – Milano; 19 mai – Bruxelles, Londra, Istanbul; 15 iunie – Cluj; 16 iunie – Timișoara; 19 iunie – Iași, Oradea.

Cursele vor fi operate de compania low-cost Blue Air, iar prețurile biletelor de călătorie vor porni de la 89.90 lei, pentru rutele interne, pe fiecare segment de zbor. Tarifele includ gratuit un bagaj de mână în limita a 10 kg, iar pe rutele interne se oferă și o gustare gratuită pe timpul zborului și un bagaj de cală în limita a 32 kg.

Blue Air va aloca aeronavă Boeing 737 din flota sa pentru a opera, începând cu 27 aprilie 2017, curse regulate către 7 destinații, atât interne, cât și externe, după cum urmează:

Cluj-Napoca (CLJ) – două zboruri pe săptămână;
Timișoara (TSR) – două zboruri pe săptămână;
Oradea (OMR) – un zbor pe săptămână;
Iași (IAS) – un zbor pe săptămână;
Roma (FCO) – trei zboruri pe săptămână;
Milano (BGY) – două zboruri pe săptămână;
Paris (BVA) – două zboruri pe săptămână;

„Multe persoane au solicitat aceste rute, iar propunerile au fost ascultate, discutate intern și suntem încântați că putem îndeplini (o parte) din dorințele călătorilor“, se arăta într-un comunicat postat inclusiv pe pagina de Facebook a Blue Air, în luna septembrie. „Vă mulțumim că ne sunteți alături și sperăm să vă avem și-n continuare! Noi vă promitem că am luat în calcul și celelalte propuneri și sperăm ca într-un viitor cât mai apropiat să operăm toate cursele pe care vi le doriți“, mai transmite compania aeriană.

Rezervările se pot face pe www.blueairweb.com, prin Call Center sau la cele peste 3000 de agenții partenere.