DISTRIBUIȚI

Locuitorii celui mai cunoscut cartier din Los Angeles au observat în prima zi a noului an că faimoasa reclamă ”Hollywood” de pe Muntele Lee a fost supusă unei farse, putându-se citi de fapt ”Hollyweed”, scrie BBC News în ediția electronică.

Media locală, citată de BBC, relatează că poliția a declanșat o anchetă pentru încălcarea unei proprietăți pentru a-i identifica pe autorii acestui incident.

Cuvântul ”Hollyweed” face trimitere la prevederea legală votată la 8 noiembrie 2016, concomitent cu scrutinul prezidențial, de californieni pentru legalizarea marijuanei.

Reclama originală nu a suferit distrugeri, ambele litere ”o” fuseseră acoperite cu prelate pentru a le face să fie vizibile ca două litere mici ”e”.

Cotidianul Los Angeles Times relatează că o singură persoană a fost înregistrată de camerele de supraveghere în momentul în care escalada reclama pentru a atârna respectivele materiale. O farsă similară a fost făcută în 1976 pentru a marca relaxarea legislației în California privind marijuana, încheie BBC News.

Discuții

comments