DISTRIBUIȚI

Mai multe hoteluri din Mamaia şi Eforie, în special cele de patru sau cinci stele, au oferte pentru Revelion, preţurile variind de la 570 de lei pentru o noapte de cazare şi până la peste 4.000 de lei pentru un pachet de două persoane pentru trei nopţi de cazare, în funcţie de numărul de stele al hotelurilor şi de facilităţile oferite. În aceste tarife turiştii au parte de facilităţi la spa-urile hotelurilor respective, cum ar fi saună, jacuzzi, fitness, duşuri cervicale şi emoţionale, transmite News.ro.

Preşedintele Asociaţiei Litoral – Delta Dunării, Corina Martin, afirmă că există hoteluri de patru şi cinci stele, în special din Mamaia şi din Eforie, care au oferte de Revelion, acestea fiind căutate şi pentru facilităţile de spa pe care le pun la dispoziţia celor interesaţi. De asemenea, Corina Martin crede că Revelionul la malul mării are specificul său romantic, preferat de persoanele care nu au la dispoziţie multe zile libere pentru a alege o altă destinaţie, mai susțin jurnaliștii News.ro.

„Revelionul la malul mării are specificul lui romantic şi mai special faţă de pachetele clasice tradiţionale la munte. În general, este preferat de cei care au mai puţine zile la dispoziţie, care nu-şi pot permite să plece într-o vacanţă care automat înseamnă charter, 5 – 6 nopţi de cazare, ar trebui să lipseşti mai mult, e mai accesibil pentru cei care nu au multe zile libere”, a declarat Corina Martin.

La un hotel de cinci stele din Mamaia, un pachet de cazare pentru două nopţi, două persoane, cu mese incluse este între 2.400 şi 3.000 de lei, iar un pachet pentru trei nopţi de cazare, tot pentru două persoane, pleacă de la 3.220 de lei şi ajunge la 4.120 de lei, diferenţele fiind date de tipul camerei. Turiştii care aleg aceste variante primesc un voucher cu 50 la sută reducere pentru cel puţin două nopţi de cazare între 3 ianuarie – 20 aprilie 2017 sau 17 septembrie – 30 octombrie 2017. De asemenea, ei beneficiază de o cină festivă de Revelion cu meniu fix şi open bar la restaurant Akolade, unde vor avea parte de muzică live, iar pe 1 ianuarie au parte de brunch şi cină festivă, cu meniu fix, fără băuturi incluse şi muzică live cu orchestră şi cu Aurelian Temişan.

La un hotel de patru stele din Mamaia, preţurile pentru Revelion pleacă de la 1.100 de lei pentru un sejur de trei nopţi pentru o persoană într-o cameră single fără vedere la mare şi ajung la 2.100 de lei pentru un sejur de trei nopţi, pentru două persoane, într-un apartament cu vedere la mare.

Oferta include trei nopţi de cazare cu mic dejun în perioada 30 decembrie – 2 ianuarie, cina – meniu cu bufet în data de 30 decembrie, prânzul şi petrecerea de Revelion – meniu bufet şi open bar pe durata întregului eveniment, trupa live, DJ şi momente artistice surpriză, bruch pe data de 1 ianuarie.